POpSy Fiskal

Rješenje fiskalizacije za sve djelatnosti

FISKALIZACIJA

Cjelokupan sustav za fiskalizaciju za sve djelatnosti. Posebno prilagodljive aplikacije koje je moguće prilagoditi na svaki Vaš zahtjev.

Naručite

već sada proizvod po mjeri Vaših potreba

Zašto POpSy FISKAL?

POpSy FISKAL je rješenje za PC računala, tablete , dlanovnike koje je prilagođeno različitim potrebama klijenata. Moguće je umrežiti jednu ili više radnih stanica (na odvojenim lokacijama) i riješiti problem fiskalizacije u Vašoj tvrtki. Rješenje čine "backoffice" aplikacija za administraciju podataka sa popratnom odgovarajućom analitikom i "front-end" aplikacija u desktop i web izvedbi koje prati vrhunska podrška i znanje koje tvrtka Pazinka Optima d.o.o. može ponuditi u području fiskalizacije.

Jednostavno korištenje i brzi rad aplikacije

Jednostvna forma za unos i ispis računa koje dodatno odlikuje vrlo brzi upis podataka i izdavanje računa.

Prilagodljivo za razne djelatnosti

Aplikaciju je prilagodljiva za sve modele fiskalizacije i porezne stope.

Pouzdano rješenje i vrhunska usluga

Pioniri u razvoju rješenja za fiskalizaciju i kvalitetna podrška garancija su za pouzdano rješenje sa kojim Vaša briga više neće biti tehnologija nego prodaja.

Decoration

Primjeri rješenja iz pojedinih djelatnosti koje pokrivamo

Frizerski saloni

Instalacija PoPsy FISKAL aplikacije na PC računalo ili tablet uz odgovarajući POS ili obični pisač i evo fiskalizacije u Vašem salonu. Još ostaje unos artikala, cjenika te definiranje porezne stope i izdavanje i fiskalizacija računa može početi.

Maloprodajni dućani i kiosci

Računalo, POS pisač i spremni ste za fiskalizaciju.

Terenska prodaja - ambulantna isporuka i naplata robe

PC računalo uz popratni pisač olakšat će Vam proces prodaje i omogućiti Vam da se 100% posvetite prodaji.

Izlagački sajmovi - Pršuti u Tinjanu

Prodaja i evidencija ulaznica, fiskalizacija i izdavanje računa, analitika prodaje.

Naplata i evidencija "štand" mjesta - Pazinski samanj

Evidencija i naplata lokacija za prodajne štandove

Razni događaji - eventi

U slučaju da trebate kvalitetno rješenje u kratkom roku javite nam se sa povjerenjem. Dugogodišnje iskustvo omogućava nam da u kratkom roku pripremo blagajnu za svaki tip događaja na kojem želite pokrenuti neki proces prodaje.

Terenska prodaja u ekstremnim uvjetima

U slučaju da povremeno imate potrebu za nekom terenskom prodajom, a da su uvjeti takvi da nemate mogućnost za postavljanje računala i pisača na neko fiksno mjesto za Vas imamo spremno mobilno rješenje u obliku dlanovnika i mobilnog pisača koje će Vam omogućiti efikasnu fiskalizaciju i izdavanje računa. Obratite nam se sa povjerenjem!

Prednosti POpSy FISKAL sustava.

Obratite nam se s povjerenjem

Dugogodišnje iskustvo

Pazinka Optima d.o.o. je pionir i lider u području fiskalizacije na području RH. Tvrtka djeluje već preko 20 godina i posjeduje znanje i iskustvo koje je potrebno za implementaciju rješenja fiskalizacije u različitim tipovima djelatnosti. Te sve činjenice garancija su pouzdanog i profesionalog partnera.

Znanje i pozdana podrška

Odlike kvalitetnog IT rješenja uz pozdanu aplikaciju i hardware mora krasiti pouzdana, kvalitetna i on-time podrška. Tvrtka Pazinka-Optima d.o.o. nudi iskorak upravo u djelu podrške i usmjerava fokus na način da svaki klijent dobije upravo ono što želi u što kraćem mogućem roku.

Javite nam se

porazgovarat ćemo o tome kako naša programska rješenja mogu unaprijediti Vaše poslovanje