Usluge

24 satna podrška, optimizacija IT sustava i fleksibilnost kod implementacije širokog spektra IT rješenja je naš osnovni moto.

Naše usluge

Nudimo široki spektar raznih IT usluga, od projekata digitalizacija tvrtki, implementacije raznih IT rješenja, integracije sa drugim sustavima pa sve do programiranja na Vaš zahtjev.

Special for you

Jednostavnost

Dugogodišnje iskustvo pomaže nam da od uglavnom kompleksnih i zahtjevnih projektnih zadataka na kraju naš produkt bude jednostavan i funkcionalan za krajnjeg korisnika.

Special for you

Vrhunska 24 satna podrška

Fleksibilnost, brza reakcija i podrška kod raznih problematičnih situacija je naša odlika s kojom se ponosimo. Ne, mi se ne šalimo. Naš tim je dostupan po potrebi u svako doba dana i noći, vikendom i blagdanima. Testirajte nas!

Special for you

Samo nebo je granica

Ne odbijamo zahtjeve klijenata nego im se maksimalno posvetimo kako bi klijent na kraju dobio točno ono što želi i traži. Naša rješenja su fleksibilna te nastojimo da ih maksimalno prilagodimo specifičnostima poslovnih procesa klijenata. Kod nas ne postoji izreka da se nešto ne može napraviti, sve se može i to uz optimalne troškove, a što garantiramo iz našeg dugogodišnjeg iskustva u razvoju raznih IT rješenja.

Special for you

Mali ali vrhunski tim stručnjaka

Naš tim sastavljen je od nekoliko programera, senior konzultanata i tehničara al raspolaže sa iznimnim znanjem i iskustvom u podršci i razvoju IT rješenja. Naš spektar područja rada je izniman pa se kod nas može ugovoriti od kupnje računala pa sve do implementacije kompleksnog rješenja ERP sustava, raznih mobilnih aplikacija, web rješenja, fiskalizacije i slično.

Special for you

Ključ u ruke!

Ponosimo se time da npr. kod pokretanja tvrtke sa nama možete dobiti kompletno IT rješenje ključ u ruke (nabavka računala, implementacija IT mreže i internet, ERP program, web stranica, maloprodajne blagajne, terenska prodaja, CRM sustav i još razno razna druga rješenja).

Javite nam se

porazgovarat ćemo o tome kako naša programska rješenja mogu unaprijediti Vaše poslovanje